Jada Pinkett Smith ei samaistu lastensa lapsuuteen: ”Ymmärrän enemmän lasteni serkkuja”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikko ja näyttelijä Will Smith on ollut naimisissa Jada Pinkett Smithin kanssa jo vuodesta 1997 lähtien. 26 avioliittovuoden aikana pariskunta on ehtinyt käymään läpi monia eri vaiheita. Jada Pinkett Smith julkaisi juuri Worthy-nimisen omaelämäkerran, jossa hän on tehnyt paljastuksia hänen lapsuudestaan ja avioliitostaan.

Jada Pinkett Smith oli nyt Drew Barrymoren haastateltavana naisen omassa keskusteluohjelmassa. Tähdet puhuivat keskenään muun muassa siitä miten heitä ei hätkäytä juuri mitään, koska heidän lapsuutensa on ollut niin karu. Kummankin naisen lapsuudessa vanhemmat ovat olleet huumeriippuvaisia ja Smith on myöntänyt jopa myyneensä huumeita.

Vaarallinen ja köyhä lapsuus on asia, joka on saanut Jada Pinkett Smithin arvostamaan nykyistä elämäntilannettaan. Se on myös syy, joka on tavallaan vetänyt häntä äitinä kauemmaksi omista lapsistaan. Nainen ei pysty samaistumaan lapsiinsa, jotka ovat saaneet elää alusta lähtien turvallisessa ympäristössä suuren vaurauden ja julkisuuden keskellä.

– En pysty samaistua lapsiini tai heidän kokemaansa lapsuuteen. Jos totta puhutaan, samaistun omien lähtökohtieni vuoksi enemmän lasteni serkkuihin, Jada Pinkett Smith kertoo.