Video: Näin Britney Spears tanssii alusvaatteissa Madonnaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina paljon uutisotsikoissa julkaistuaan omaelämäkerran, joka kantaa nimeä Woman in Me – Nainen minussa. Kirja on ollut suuri myyntimenestys ja se on sisältänyt paljon kohupaljastuksia muista julkkiksista.

Britney Spears on myös jo pitkään aiheuttanut hämmennystä hänen lukuisilla tanssivideoillaan, joita hän on julkaissut Instagram-kanavalleen. Nainen pitää etenkin improvisaatiotanssista ja hassuttelee usein kameran edessä eri artistien musiikin soidessa taustalla. Tällä kertaa tähti nähdään tanssimassa Madonnan Ray of Light -kappaleen tahtiin.

Britney Spearsilla on yllään kimaltelevat rintaliivit ja käärmekuviolliset pikkuhousut. Hän kertoo videon kuvatekstissä, että materiaali on kuvattu jo kaksi kuukautta sitten. Hän kuvasi itseään tanssimassa neljän tunnin ajan ja käytti välillä myös korkokenkiä.

Hän julkaisi aiemmin kuvaamastaan materiaalista kaksi 45 sekunnin videota, mutta mietti jälkeenpäin, että miksi hän poisti lopun videomateriaalin. Kävi ilmi, ettei hän poistanutkaan. Löydettyään kaiken videomateriaalin hän päätti julkaista lisää tanssivideoita Instagramiin.