Billie Eilishin fanit yllättyivät – tähti lisäsi kaikki seuraajat Instagramin lähipiirilistalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Instagramissa on Läheiset kaverit -ominaisuus, joka mahdollistaa tarinajulkaisujen jakamisen vain osalle seuraajista. Laulaja-lauluntekijä Billie Eilishin tapauksessa lähipiirille tarkoitettuja julkaisuja pääsevät katselemaan kaikki seuraajat.

Moni Billie Eilishin fani yllättyi huhtikuun alussa saatuaan ilmoituksen, jonka mukaan heidät oli lisätty tähden Läheiset kaverit -listalle. Pian kävi ilmi, että Eilish oli lisännyt listalle kaikki seuraajansa. Tähti ei ole selitellyt päätöstään sen tarkemmin.

Eilishin tempaus sai Billboard-lehden mukaan ainakin hänen seuraajamääränsä kasvamaan. Seuraajien lukumäärä kasvoi räjähdysmäisesti useilla miljoonilla faneilla. Parhaillaan artistia seuraa Instagramissa yli 120 miljoonaa tiliä.

Instagram-tempaus herätti runsaasti keskustelua ja spekulointia sosiaalisessa mediassa. Tähden on määrä julkaista lähiaikoina uuden albuminsa ensimmäinen puolisko. Eilish kertoi helmikuussa albumin olevan jo masteroitu, mutta hän ei paljastanut vielä suunniteltua julkaisuajankohtaa.