Cassien syytteet vahvistuivat valvontakameralta – nyt nainen pyytää uskomaan uhreja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiphop-moguli Sean ’Diddy’ Combs on ollut jo kuukausien ajan suuren kohun keskellä. Miehen entinen tyttöystävä, R&B-artisti Cassie, syytti miestä muun muassa toistuvasta pahoinpitelystä, ihmiskaupasta ja raiskauksesta.

Cassie, oikealta nimeltään Cassandra Ventura, on kertonut olleensa parisuhteen aikana niin raiskausten, pahoinpitelyn kuin ihmiskaupankin uhri. Cassien mukaan Combs myös pakotti häntä käyttämään huumeita ja alkoholia, joista nainen lopulta tuli myös riippuvaiseksi. Cassie ja Sean Combs sopivat oikeusjutun viime vuoden lopulla nopeasti.

Cassie koki, että häntä ei uskottu ja monet olivat asiassa Diddyn puolella. Nyt yli puoli vuotta myöhemmin julkisuuteen on noussut hotellin valvontakameran video, jossa nähdään miten Diddy pahoinpitelee naista. Videolla näkui miten Cassie yritti lähteä hotellilta, jolloin Diddy juoksi pelkkä pyyhe vyötäröllä naisen perään, riuhtaisi naisen maahan, raahasi häntä maassa vaatteista ja potki eri puolille kehoa.

Valvontakameran videon leviämisen jälkeen Cassie on pysynyt vaitonaisena. Nyt hän kuitenkin kiitti tuoreessa Instagram-julkaisussaan ihmisiä saamastaan tuesta. Cassie toivoo, että ihmiset pystyisivät jo aiemmin avaamaan sydämensä uhreille ja uskomaan heitä ensimmäisellä kerralla.