Miley Cyrusin äiti Tish Cyrus pokasi tyttärensä exän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuuluisan laulajatar Miley Cyrusin sisko Noah Cyrus seurusteli taannoin Prison Break -sarjan näyttelijä Dominic Purcellin kanssa. Nyt mies on mennyt naimisiin Mileyn ja Noahin äidin Tish Cyrusin kanssa. Nyt voisi melkein sanoa, että piiri pieni pyörii, lapset ja äiti siinä hyörii.

People-lehti paljasti 24-vuotiaan Noahin ja 54-vuotiaan Dominicin välisen romanssin. Kaksikko tapaili toisiaan, mutta lopetti suhteen. Sen jälkeen mies siirtyi Noahin äitiin, 56-vuotiaaseen Tish Cyrusiin. Kuten arvata saattaa, aiheutti tämä erikoisia tunnelmia perheen sisällä ja Noahin on kerrottu loukkaantuneen asiasta. Äsken Tish ilmoitti pariskunnan menneen naimisiin, mikä oli kaikille suuri yllätys.

– Noah ja Dominic näkivät toisiaan panokavereina. He lopettivat suhteen ja sitten Tish aloitti seurustelun hänen kanssaan, lähipiiristä kerrotaan.

Noahin ja hänen äitinsä Tishin välit eivät ole mairittelevat muutenkaan. Tytär päätti asettua isänsä Billy Rayn puolelle taannoin pariskunnan erottua 28 vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Noah ei osallistunut äitinsä hääjuhliin.