Me Naiset: Ellen Jokikunnas paljastaa: ”Meistä tulee äiti ja isä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Juontaja Ellen Jokikunnas on paljastanut iloisen perheuutisen. Hänestä ja Jari-puolisosta tulee pian vanhemmat adoptiolapselle. Ellen paljasti asian Me Naiset -lehden haastattelussa.

– Meille tulee lähikuukausina 7-vuotias adoptiolapsi. Suurimmasta unelmastamme tulee vihdoin totta, meistä tulee äiti ja isä, Ellen kertoi lehdelle.

Pariskunta uskoi vielä adoptioprosessin alussa, että lapsi saapuu heidän luokseen noin vuodessa. Prosessi osoittautui kuitenkin huomattavasti pitkäkestoisemmaksi. Ellen ja Jari päätyivät odottamaan adoptiolasta kuusi vuotta käytyään sitä ennen läpi lapsettomuushoitoja lähes seitsemän vuoden ajan.

– Loputon odotus tuntui usein kohtuuttomalta. Monet itkut on itketty, on ollut rankkaa ja hankalaa. Välillä on käynyt mielessä, tuleeko minusta äitiä milloinkaan, Ellen kertoi.

Ellen ja Jari ovat olleet yhdessä 14 vuotta. Pariskunta remontoi parhaillaan yli kaksisataa vuotta maalaistaloa Italiassa, ja projektia tullaan seuraamaan MTV Katsomon Unelmia Italiassa -ohjelmassa. Ellen kertoi haastattelussa, että vahvistus adoption onnistumisesta tuli juurikin heidän ollessa Italiassa.