Niko Saarinen ehdotti rakastelua ravintolan pöydällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tunnetuksi tullut Niko Saarinen tunnetaan nykyisin realitytähteyden lisäksi myös chat-ohjelmien juontajana ja viihdelehti Staran bloggarina. Eilen Niko kertoi blogissaan odottaneensa innolla Tuurin kyläkaupan arkea seuraavaa realitysarjaa.

Samalla Niko kertoi myös kuulumisiaan, sillä hänen kahdella lemmikkikoirallaa on samaan aikaan juoksuaika. Pienten koirien muuttunut käytös on aiheuttanut hämmennystä Nikon ja hänen poikaystävänsä kotona.

– Niiden päät on mennyt ihan sekaisin. Uhittelevat toisilleen, nuolevat toisiaan ja toisinaan hieman nylpyttävät. Meidän talouteen siis kuuluu neljä asukasta ja ilmeisesti kaikki ovat homoseksuaaleja. Koirat lesboja ja pojat homoja. Siistiä! Niko kirjoitti.

– Lisäksi eilen kävimme pitkästä aikaa kahdestaan ulkona syömässä kunnon ravintolassa. Yleensä ajamme mäkkärin autokaistalle joten ilmassa oli hieman romantiikkaa. Ehdotonkin rakastelua ravintolan pöydällä, mutta ainakin toistaiseksi se jäi ehdotukseksi hautumaan molempien mieleen.

Lue Nikon kuulumisia osoitteessa blogit.stara.fi/nikosaarinen.