Bam Margera käsirysyssä – kertoi olleen itsepuolustusta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jackass-tähti Bam Margera on otsikoissa Los Angelesissa tapahtuneen välikohtauksen vuoksi. Margera nähtiin tappelemassa nyrkein toisen miehen kanssa julkisella paikalla. Tähden itsensä mukaan kyse oli itsepuolustuksesta.

Välikohtaus tallentui videoksi, joka julkaistiin TMZ-sivustolla. Margeran manageri Mike Quinnin mukaan tappelu sai alkunsa tuntemattoman miehen uhkailtua Margeraa ja tämän seuruetta väkivallalla. Hän kertoi kadulla huudelleen ja roska-astioita kaadelleen miehen lyöneen tupakalla ollutta Margeraa ensin.

Quinnin mukaan paikalla olleet soittivat poliisille, mutta virkavalta ei saapunut apuun. Manageri kertoo Margeran seurueeseen kuuluneen henkilön alkaneen kuvaamaan tilannetta. Lopulta Jackass-tähden kanssa tapellut mies poistui paikalta.

– Minua ei uhkailla eikä kimppuuni käydä ilman, että puolustan itseäni tai ihmisiä, jotka vain yrittivät ohittaa tämän idiootin. Tarkoituksenani oli vain laittaa loppu uhkaavalle käytökselle ja varmistaa seurueeni olevan turvassa, Margera kertoi TMZ:lle.