BB-Niko alushoususillaan verisenä suihkussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta alunperin tunnetuksi tullut Niko Saarinen nähdään nykyisin jo lähes päivittäin televisiossa chat-ohjelmien juontajana. Muiden kiireidensä ohella BB-Niko kirjoittaa blogia viihdelehti Staraan. Nyt realityjulkkis on julkaisut tässä blogissaan järkyttävää kuvamateriaalia.

Nikon poikaystävän ikuistamissa valokuvissa Niko nähdään seisomassa alushoususillaan suihkussa yltä päältä veressä. Katso hurjat kuvat tästä. Kaikeksi onneksi kuvat ovat mitä ilmeisimmin lavastettuja, sillä niiden yhdeydessä Saarinen kehuu vuolaasti poikaystävänsä kuvaustaitoja.

Tänään Niko kertoo suuntaavansa juhlimaan toisen BB-julkkiksen, Henna Kurhisen, syntymäpäiviä helsinkiläisravintolaan. Ryhmällä on Nikon mukaan tällä kertaa myös paparazzikuvaaja omasta takaa.

– Illastamme on ilmeisesti tulossa pieni juttu jonnekkin, koska X (poikaystäväni) toimii hetken aikaa juhlissa “paparazzina”… ja jotenkin musta tuntuu että ilman draamaa ei illasta selvitä, hmm. Toivon parasta, koska olen niin täynnä kaaosta! Niko kirjoittaa Staran blogissaan.