Niko Saarinen BB-Antista: ”Kaveri ei kulje ihan täysillä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa pariinkin otteeseen asustanut Niko Saarinen tunnetaan nykyisin myös television chat-ohjelmien juontajana. Kuluneellakin kaudella realitysarjassa vieraillut Niko kirjoittaa kuulumisiaan Staran blogiinsa.

Nyt Niko on sivaltanut kollegaansa Antti Kurhista, joka on lähettänyt leikatusta nenästään kuvia lehdille niiden julkaisun toivossa. Nikon mukaan Antti otti itselleen myös kunnian siitä että Niko putosi tällä kaudella Big Brotherista.

– Hänen mukaansa tipuin BB:stä koska hän kirjoitti minusta blogissaan ja ihmiset kuulemma tajusivat millainen “kusipää” olenkaan kun pilasin hänen avioliittonsa. Aika paksua tekstiä edelleen sanon minä. Helinäkeiju on saanut kaverin höpö-höpö-landiaan, sillä tää kaveri ei missään nimessä kulje ihan täysillä näiden juttujensa kanssa, Niko kirjoittaa Staran blogissaan.

– Ja jos tässä tosiaan oli syy miksi suomalaiset äänestivät minut ulos BB-talosta niin olen erittäin pettynyt teihin.

Aiemmin Antti Kurhinen oli jonkin aikaa naimisissa toisen BB-kisaajan, Henna Kalinaisen kanssa. Nykyinen Henna Kurhinen ja Antti menivät monien mielestä naimisiin vain julkisuuden takia.