Guns N’ Roses kielsi Slash-fanituotteet keikallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Axl Rosen luotsaama ja takavuosina lähes legendaksi noussut rockyhtye Guns N’ Roses ei ole enää viime aikoina kyennyt nousemaan esimerkiksi hittilistoille aikaisempaan tapaan, vaikka bändin tuorein albumi Chinese Democracy myi Suomessakin taannoin platinaa.

Alkuperäisestä yhtyeestä onkin jäljellä enää vain rippeet, kun esimerkiksi legendaarinen kitarasankari Slash jätti aikoinaan yhtyeen. Amerikkalaislähteiden mukaan kiista Axl Rosen ja Slashin välillä on nyt ilmeisesti jälleen kärjistynyt, sillä yhtye on nyt kieltänyt yleisöltä Slash-fanituotteiden käyttämisen konsertissaan.

TMZ-viihdejulkaisu kertoo tänään kuinka turvamiehet vaativat Kanadassa keskiviikkona järjestetyssä konsertissa yleisöä kääntämään Slash-paidat, jossa niiden painatukset eivät olisi näkyneet ulospäin. Lisäksi myös Slashin tavaramerkiksi muodostuneet hatut kiellettiin.

Julkaisu oli ollut yhteydessä konsertin järjestäjään, jonka mukaan määräys Slash-tuotteiden kieltämisestä tuli nimenomaan yhtyeen edustajalta. Konserttijärjestäjä kertoi lisäksi, että osa faneista raivostui määräyksestä niin että he poistuivat konsertista. Suurin osa kuitenkin totteli määräystä kiltisti.