Hups, jättikokoinen kamelinvarvas päätyi uutisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutiskuviin toistuu toisinaan jotain sinne kuulumatonta tai kaksimielisiä ajatuksia herättäviä taltiointeja. Tuoreessa muistissa on erään reportterin kartalle piirtämä reitti, joka muistutti suurta miehen sukupuolielintä. Kuva lähetettiin suorana kaikkien televisionkatsojien kotikatsomoihin.

YouTube
YouTube

Nyt uutiskuvaajan kamera on ollut hieman hakoteillä uutisessa, jossa kerrottiin kuuden teinin murtautuneen pesäpallomailojen avulla vieraaseen asuntoon. Televisioruudulla näkyi toimittajan reportaasin aikana naisen kotihousuissa oleva haaroväli, johon oli ikävästi muodostunut häpyhuulien väliin niin sanottu kamelinvarvas. Opie Radion julkaisema video on höystetty makoisalla naurulla.

Kerroimme taannoin, että Kardashianien perheeseen kuuluva muotovalio Khloe kärsii suuresta kamelinvarpaasta bikinejä pitäessään. Nainen turvautuukin alaosaan pantavaan lisävarusteeseen, joka estää kiusallisten kumpujen syntymisen haarojen alueelle.