Anteeksi mitä? Lordi poseeraa Voguessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen Lordi-yhtye on tehnyt melkoisen yllätystempauksen. Yhtyeen jäsenet nähdään poseeraamassa muotilehti Vogue Scandinavian kuvissa. Lordin jäsenet nähdään lehdessä tietenkin täysissä hirviömaskeissa ja esiintymisasuissa.

Lordin jäsenet poseeraavat kuvissa luksusmerkkien, kuten Pradan laukkujen kanssa. Kaikki kuvissa nähtävät laukut ovat vegaanisia. Vogue Scandinavian mukaan vegaanisten käsilaukkujen käyttö kuvauksissa oli nimenomaan eläimiä rakastavan yhtyeen oma toive.

Mr. Lordi kertoi lehden haastattelussa yhtyeen käyttävän maskeerauksissaan ja esiintymisasuissaan cruelty free -tuotteita, eli tuotteita, joiden valmistusprosessissa ei ole vahingoitettu eläimiä. Hänen mukaansa kaikki yhtyeen jäsenet ovat henkeen ja vereen eläinten ystäviä. Heistä kaikilla on myös lemmikkieläimiä.

Vogue Scandianaviaan otettuja kuvia on julkaistu lehden Instagram-tilillän. Lordi suuntaa maaliskuun lopussa Euroopan-kiertueelle, jonka aikana yhtye esiintyy muun muassa Ranskassa, Iso-Britanniassa ja Saksassa.