Sophia Bush tuli kaapista – seurustelee Ashlyn Harrisin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sophia Bush on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tuli tunnetuksi roolistaan Brooke Davisina televisiosarjassa One Tree Hill. Bush aloitti uransa televisiossa ja elokuvissa jo nuorena ja on sittemmin esiintynyt useissa menestyneissä tuotannoissa.

Rakkauselämästään Sophia Bush on ollut melko pidättyväinen julkisuudessa. Hän oli naimisissa näyttelijä Chad Michael Murrayn kanssa vuosina 2005–2006, kun molemmat näyttelivät One Tree Hill -sarjassa. Heidän suhteensa kuitenkin päättyi eroon lyhyen avioliiton jälkeen.

Sophia Bush on nyt avoimesti puhunut rakkaudesta, itsensä hyväksymisestä ja seksuaalisesta suuntautumisesta. Hän on Glamour-lehdessä paljastanut olevansa kiinnostunut naisista, mikä on saanut positiivista vastakaikua hänen faneiltaan ja tukijoiltaan.

Sophia Bush kertoi myös, että hänen edelliset miespuoliset kumppanitkin olivat aina tietoisia siitä, että naiset viehättivät häntä. Tällä hetkellä tähti seurustelee Ashlyn Harrisin kanssa ja on helpottunut siitä, että hänen ei tarvitse piilotella rakkauttaan tyttöystäväänsä kohtaan.