Nainen halusi lemmikkinsä takaisin – kloonasi kuolleen koiransa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Koiranomistajat joutuvat kohtaamaan jonain päivänä rakkaan lemmikkinsä kuoleman ja useimmille se onkin kova paikka. Nyt eräs suunnattomasti koiraansa rakastanut nainen on kloonannut kuolleen hauvelinsa, jotta hän voi taas tuntea rakkaan lemmikkinsä läsnäolon.

Newyorkilainen Danielle Tarantola nimittäin maksoi huimat 50.000 dollaria kuolleen koiransa kloonauksesta. Naisen kotona tepasteleekin parhaillaan hänen edesmenneen Trouble-koiransa klooni, jonka Tarantola on nimennyt Double Troubleksi. Kloonaus tehtiin maailman ainoassa kloonausyrityksessä Pohjois-Koreassa.

– Trouble oli kuin lapsi, jota en koskaan saanut. Tämä oli minun päätökseni ja olen siitä erittäin onnellinen. En näe lähes mitään eroa edellisessä ja nykyisessä koirassani, Tarantola kertoi The Daily Mail –lehdelle.

Naisen mukaan kloonattu Drouble Trouble -koira muun muuassa käyttäytyy samalla tavalla kuin hänen entinen koiransa. Nainen muun muuassa hankki ensimmäisen Trouble-koiransa kuoleman jälkeen jättimäisen valokuvataulun suloisesta karvaturristaan. Kuolemasta masentunut Tarantola myös puhui edesmenneelle koiralleen joka päivä. Lisäksi uskollinen koiranomistaja printtasi petivaatteisiinsa ja tyynyihinsä Trouble-koiran kuvia.