Erika Canela riisui rannalla – keikisteli yhtäkkiä rinnat paljaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen Miss Peppu -kilpailu päättyi marraskuun alussa, kun 24-vuotias mallikaunotar Erika Canela valittiin kuluvan vuoden peppumissiksi. Voittaja sai 20.000 dollarin lisäksi kansikuvaussession miestenlehteen sekä tietenkin paljon kuuluisuutta.

Eilen Erika Canela kuvattiin lomailemassa Portugalissa, jossa hän oli suunnannut rannalle. Siellä peppumissi oli luonnollisesti bikineissä, mutta yläosa paljastui pian kokonaan missin riisuessa koko ylävartalonssa paljaaksi. Samalla reissulla hänet on yhdistetty romanttisessa mielessä jalkapallotähti Cristiano Ronaldoon.

Erika Canela on esimmäinen tummaihoinen Miss Peppu -kilpailun voittaja. Kilpailun finaali järjestettiin eilen Brasilian Sao Paulossa, jossa 27 semifinalistia karsittiin ensin 15 finalistiin. Heidän joukostaan valittiin lopulta Brasilian virallisesti paras peppu. Finalistit marssitettiin lavalle iltapuku- ja bikinikierroksille ennen voittajan julkistamista.

Splash
Splash
Splash
Splash