Poliisi löysi epäilyttäviä seikkoja Travoltan murhenäytelmästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun näyttelijä John Travoltan 16-vuotias poika Jett Travolta menehtyi yllättäen perheen Bahaman lomalla. Nyt poliisi on aloittanut tutkintansa ja löytänyt tapauksesta joitain epäilyttäviä seikkoja.

Poika löydettiin makaamasta tajuttomana kylpyhuoneesta, jossa hänen epäillään lyöneen päänsä. Pojan kuolinsyytä selvittämään on nyt Bahamalle kutsuttu kaksi ruumiinavauslääkäriä. Kuoleman ajankohta on kuitenkin vielä epäselvä ja parhaillaan viranomaiset tutkivat läsnäolijoiden kertomusten paikkansapitävyyttä.

Kertomukset siitä, milloin Jett on viimeksi nähty, poikkeavat hieman toisistaan. Toisen version mukaan mukaan Jett olisi voinut maata kylpyhuoneessa jopa kymmenen tunnin ajan. Tällä hetkellä ei ole varmuutta koska Jett meni kylpyhuoneeseen, kauanko hän makasi lattialla ja koska hän menehtyi. Joidenkin tietojen mukaan hän olisi ollut vielä löydettäessä elossa.

Lastenhoitaja Jeff Kathrein oli menossa nukkumaan torstaina 1. tammikuuta kello 23.30, jolloin hän löysi Jettin kylpyhuoneen lattialta. Elvytys aloitettiin välittömästi, mutta se ei enää tehonnut. TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan Jett olisi aiemmin saanut kohtauksia, joihin hänellä oli myös lääkitys. Lääkitys kuitenkin lakkautettiin, kun sillä ei tuntunut olevan kaivattua tehoa.