Sisqo pani paksuksi 14-vuotiaan faninsa – oikeus vahvisti isyyden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen hiphop-artisti Sisqo on parhaillaan Britannian julkkisten Big Brother -talossa, mutta talon ulkopuolella on paljastunut varsinainen skandaali. Lehtitietojen mukaan Sisqo, oikealta nimeltään Mark Althavean Andrews, olisi saattanut raskaaksi vasta 14-vuotiaan faninsa.

Asiasta tänään kertoneen TV Biz -lehden mukaan tapaus sattui Sveitsissä yksitoista vuotta sitten, kun kenialaissyntyinen Jamila Farid oli 14-vuotias ja Sisqo 20-vuotias. Pari tapasi, kun teini-ikäinen Jamila pääsi livahtamaan zurichiläiseen yökerhoon, jossa järjestettiin Dru Hill -yhtyeen konsertin jatkot.

– Hän ei koskaan kysynyt ikääni enkä minä kertonut olevani neljätoista. Menimme hänen huoneeseensa ja rakastelimme kerran. Hän ei maininnut mitään ehkäisystä enkä myöskään minä. En voinut uskoa että se tapahtui. Dru Hill oli hyvin suosittu yhtye ja rakastin Sisqon Thong Song -kappaletta, Farid kertoi lehdelle.

Lehden mukaan Farid, joka on nykyisin 25-vuotias kymmenvuotiaan pojan yksinhuoltaja, vaati oikeudessa artistia kantamaan vastuunsa ja maksamaan hänelle elatusmaksuja. Sisqo on kiistänyt isyyden ja kieltäytynyt DNA-testistä asian selvittämiseksi. Nyt Sveitsin oikeuslaitos on päättänyt, että lapsi on Sisqon. Hänet on määrätty maksamaan elatusmaksuja noin 2.000 euroa kuukaudessa takautuvasti siitä saakka kun poika oli kaksivuotias. Yhteensä lasku voi siis nousta jopa 130.000 euroon.