Äskettäin kuolleen Brittany Murphyn aviomies löydetty kuolleena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin epäselvissä olosuhteissa kuolleen näyttelijä Brittany Murphyn aviomies Simon Monjack on löydetty kuolleena. Amerikkalaisen TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan hänet löydettiin menehtyneenä Hollywood Hillsin alueella sijaitsevasta kodistaan eilen sunnuntaina.

Viranomaiset vahvistivat julkaisulle, että Brittanyn äiti Sharon löysi Monjackin tämä asunnon makuuhuoneesta noin puoli kymmenen aikaan illalla. Sharon soitti hätänumeroon ja myöhemmin ensihoitajat totesivat miehen menehtyneeksi. Los Angelesin poliisi on käynnistänyt kuolemasta tutkinnan.

Viime jouluna kuolleen Brittany Murphyn epäiltiin ensin menehtyneen lääkkeiden tai huumeiden yliannostukseen. Ruumiinavaus osoitti kuitenkin muuta, sillä kuolinsyyksi varmistui tutkimuksissa keuhkokuumeen ja lääkemyrkyksen yhteisvaikutus. Ruumiista löytyneet lääkeaineet viittasivat siihen, että 32-vuotias näyttelijätär oli lääkinnyt itseään flunssan johdosta. Hän oli nauttinut ennen kuolemaansa suuria määriä esimerkiksi kipulääke Vicodinia.