Marika Fingerroos lasketteli ilman paitaa – käänsi taatusti katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina kohujulkkikseksi noussut Marika Fingerroos on julkisella urallaan ehtinyt tehdä monenlaista. Kohukaunotar on työskennellyt glamour-mallina, poseerannut lehtien sivuilla ja aikoinaan myös levyttänyt popmusiikkia. Nykyisin Marika on suosittu sometähti.

Nyt Fingerroos on julkaissut videon, jossa hän laskettelee Itävallan Alpeilla, jossa on hieman toisenlaiset kelit kuin Suomen Lapissa parhaillaan. Marika nimittäin nähdään laskettelemassa ilman paitaa, kun lämpömittari osoitti alueella peräti 13 asteen lämpötilaa. Marika toteaakin, että keli taisi olla liian lämmin suomalaiseen makuun. Varmaa kuitenkin on, että hänen asuvalintansa käänsi taatusti jokaisen miehen katseet.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.