Hirviömorsian pakottaa kaason käyttämään peruukkia: ”Hiukseni ovat kuulemma kamalat”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On normaalia, että morsiusparit ovat tarkkoja häiden yksityiskohdista. Yleensä pohditaan tietynlaista pukua, juhlapaikkaa ja kukkia sekä tietysti vieraslistaa. Eräs morsian on vienyt oman suunnittelunsa astetta pidemmälle ja hän on antanut morsiusneidoilleen listan, mitä sääntöjä heidän on noudatettava.

Sopimus on 14 sivua pitkä ja lista menee äärimmäisyyksiin. Siinä mainitaan muun muassa, että juhlaseurueessa olevalla ei saa olla näkyviä tatuointeja – ne tulee poistaa. Morsiamella on pakkomielle jokaisesta pienestäkin yksityiskohdasta. Hän haluaa muun muassa päättää, miltä ihmisten tulee näyttää.

– Ei näkyviä tatuointeja. Tatuoinnit on poistettava tai peitettävä meikillä. Takki tai irtohihat eivät käy, listalla lukee.

Morsian halusi myös sanella, minkä väriset hiukset hänen morsiusneidoillaan pitää olla. Hiukset pitää olla tietyn pituiset, koska hän on suunnitellut kampaukset tarkkaan. Jos henkilöllä on vääränlaiset hiukset, on hänen käytettävä peruukkia.

– Pitkät hiukset. Ei saa olla sivulta ajetut tai lyhyet. Peruukki on puettava ammattimaisesti, jos liian pitkien hiusten leikkaus ei ole mahdollista.

Hiustyylin määrittely oli vika tikki morsiusneidolle, jolla on sivukaljut. Hän pitää omista hiuksistaan paljon, eikä aio pomppia morsiamen pillin mukaan ja käyttää peruukkia vain siksi, että juhlakalu on hänen tyylistään eri mieltä. Morsian kielsi myös silmälasien käyttämisen juhlaseurueeltaan sekä ylipainon.

Wear a wig, cover tattoos and sign a contract



byu/indigoflirp inweddingshaming