BB-Niko: Ilkka Kanerva oli vuoden mokaaja!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tuttu Niko Saarinen kertoi Staran haastattelussa mielipiteitään viime vuoden 2008 tapahtumista ja ihmisistä. Vuoden tapaukseksi BB-Niko valitsi Big Brother -ohjelman.

Vuoden julkkis -valinta osui Nikolla samaan henkilöön kuin monella muullakin kotimaisella tähdellä. Ristiriitaisia tunteita saanut Johanna Tukiainen nousi nimittäin hänenkin listan ykköseksi.

– En missään nimessä haluaisi vastata Johanna Tukiainen, mutta ikävä kyllä hän taisi olla se henkilö, josta jouduimme eniten lukemaan kuluneen vuoden aikana erinäisiä lööppejä. Toivotaan, että ensi vuonna tähän aikaan voin vastata jonku aivan toisen nimen, Niko kertoi Staralle.

Nikon valinta vuoden mokaajaksi liittyy olennaisesti edellä mainittuun Johanna Tukiaiseen.

– Ilkka Kanerva. Usein mietin miksi ihmeessä juuri hän ja Johanna tekstailivat keskenään. Miehellä oli hyvä ura ja kaikkea… Mutta kuten tästäkin esimerkistä voimme todeta, lehdistö kyllä pystyy pilaamaan ihmisen jos niin haluaa.

Loput Nikon vastauksista sekä miehen uudenvuodenlupauksen voit lukea seuraavasta Stara-aikakauslehdestä, joka ilmestyy tammikuun lopussa. Lehden voit tilata kotiisi tästä.