Evelyn Lozada riisui kaiken – alastonkuva tekee hyvää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin eläinten oikeuksia ajaviin järjestöihin lukeutuva PETA, eli People for the Ethical Treatment of Animals, on kiinnittänyt jo vuosien ajan julkkistähti kampanjoidensa keulakuviksi. Kaiken lisäksi järjestö on saanut tähdet poseeraamaan täysin alastomana.

Nyt riisuneiden julkkisten joukko on jälleen kasvanut, kun mukaan on tullut Basketball Wives -realitysarjan tähti ja fitness-tähti Evelyn Lozada. Monien muiden tavoin hän poseeraa julisteessa alastomana ja toteaa olevansa mieluummin alasti kuin pukeutuisi turkiksiin.

37-vuotias Evelyn Lozada tuli tunnetuksi niin sanottuna futisvaimona, sillä hän oli maineikkaan Chad ”Ochocinco” Johnsonin vaimo. Pariskunta kuitenkin erosi elokuussa 2012.

Kuva: Splash
Kuva: Splash