Oletko naistenmies? Nämä merkit paljastavat – katso lista

Lifestyle · Neea Jokinen

Monen tuttavapiiristä saattaa löytyä naistenmiehen mainetta kantava uros, joka on särkenyt monien kaunottarien sydämiä. Julkkismaailmassa tunnetuimpia naistenmiehen mainetta kantavia tähtiä ovat muun muassa John Mayer, Russell Brand ja Leonardo DiCaprio.

Nyt Cosmopolitan-sivusto on listannut naisten avuksi merkkejä, joiden avulla voi päätellä miehen olevan sydäntensärkijä. Jos mies on oikeasti ihastunut naiseen, hän keksii innokkaasti yhteisiä suunnitelmia esimerkiksi treffi-illoiksi. Naistenmies ei puolestaan ole kiinnostunut naisen yksityiselämästä. Gigolo osoittaa kiinnostuksensa vain silloin, kun hän on fyysisesti naisen edessä.

Naisen kannattaa unohtaa yhteinen tulevaisuus ihastuksensa kanssa, jos hän ei ole tavannut miehen ystäviä. Sydäntensärkijä ei halua naisen olevan osa arkielämäänsä muuten kuin sänkypuuhien parissa. Naistenmies saattaa pyörittää useita neitoja samaan aikaan, joten hän ei halua ottaa kiinnijäämisen riskiä tutustuttamalla naisen kaveriporukkaansa.

Naisia pyörittelevän miehen voi tunnistaa myös siitä, miten hän reagoi yllättävään puhelinsoittoon. Sivuston mukaan sydäntensärkijä suivaantuu, jos nainen soittaa ilmoittamatta ihastukselleen. Naistenmiehet osaavat hurmata naisia pauloihinsa huomiota antavalla käytöksellään. Jos mies kirjoittelee jatkuvasti tekstiviestejä esimerkiksi treffeillä, hän saattaa viestitellä toiselle verkossaan olevalle naiselle.

Yksityiselämäänsä salaileva ja vakavaa parisuhdetta välttelevä mies ei vastaa koskaan puhelimeen naisseuralaisensa edessä. Naistenmies saattaa siirtyä treffien aikana rauhallisempaan paikkaan vastaamaan puhelimeensa, koska langan toisessa päässä voi olla toinen nainen. Naisen kannattaa myös luottaa vaistoonsa, jos hän epäilee ihastuksensa olevan naistenkaataja.