Naiset luopuvat seksistä mieluummin kuin kännykästä

Lifestyle · Stara.fi

Matkapuhelimesta on tullut ihmisille niin merkittävä väline, että sitä voidaan jo pitää eräänlaisena käden jatkeena. Kahviloissa näkee usein seurueita, joiden jokainen jäsen keskittyy toistensa sijaan puhelimeensa. Nyt tutkimus on paljastanut, että monille naisille puhelin on tärkeämpi kuin seksi.

Huffington Postin ja Real Simplen yhteisessä tutkimuksessa naisilta kysyttiin, että luopuisivatko he mieluummin kuukauden ajaksi kännykästä vai seksistä. Tulos oli seksin kannalta melko huono, sillä peräti 48 prosenttia naisista naisista viettäisi kuukauden mieluummin kännykkänsä kanssa ilman seksiä.

Samalla selvisi, että joillekin naisille kännykkä toimii eräänlaisena miesystävän korvikkeena, sillä 20 prosenttia naisista nukkuu yhdessä kännykkänsä kanssa sen sijaan, että laite olisi yöpöydällä. Nukkuessaan 69 prosenttia piti kännykkäänsä makuuhuoneessa ja 39 prosenttia käytti puhelinta vessassa.