Miesten ostoslista seksikauppaan – tässä suosituimmat hittituotteet!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Aikuisten erotiikkavälineistö on olennainen osa monen pariskunnan makuuhuonetta ja lelujen repertuaari on kasvanut parin viime vuosikymmenen aikana roimasti. Kun seksileluiksi aiemmin miellettiin lähinnä naisille tarkoitetut hieromasauvat, shoppailevat myös miehet välineistön parissa ahkerasti.

seksilelu01122013

Nyt seksilelujätti Lovehoney on listannut eniten myydyimmät miesten seksivälineet ja odotettavasti listan kärkipäässä komeilee varsinainen penisrenkaiden arsenaali. Penisrenkaat auttavat sekä seisokin pysymisessä että lisänautinnon tuottamisessa. Valikoima on todella laaja, ja renkaita on jokaiseen makuun ja kokoon. Suosituimpia ovat kuitenkin setit, joissa on useita rengasvaihtoehtoja.

Myös muut mieskuntoa kohottavat tuotteet ovat parhaiten myytyjen tuotteiden listalla, kuten rakkauden sauvan kokoa laajentava penispumppu. Miehet ovat ostaneet ahkerasti myös sukupuolielimen kokoa kasvattavia lisäosia ja liian nopean laukeamisen estävää Stamina Man -voidetta. Koska myös miehet voivat nauttia anaaliseksistä antavana osapuolena, on myydyimpien tuotteiden listalla lisäksi yksi aloittelijoille soveltuva anustappi.