Amber Rose alapää paljaana – netti-ilmiö syntyi heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen malli Amber Rose joutui taannoin pelottavaan tilanteeseen kotonaan Los Angelesin San Fernando Valleyssa, kun vainoaja oli tunkeutunut tähden kotiin hänen nukkuessaan ja viettänyt talossa tuntikausia. Rohkeista asuistaan tunnettu kaunotar on nyt mennyt kuvillaan todella pitkälle.

Amber Rose julkaisi Instagramissa valokuvan itsestään alapää täysin paljaana, joten se poistettiin verkkopalvelusta nopeasti. Rosen tempaus lähti kuitenkin elämään omaa elämäänsä aivan kuten hän tarkoittikin, sillä kuva leviää edelleen nopeasti verkossa ja fanit tekivät siitä nopeasti uuden netti-ilmiön.

Rosen tarkoituksena oli ylistää naisen alapääkarvoitusta, ja Amber Rose Challenge -nimen saaneen netti-ilmiön kuvissa fanit poseeraavatkin erilaiset pörröt, peruukit, esineet ja jopa kissat ja puput jalkovälissään.

😍 @watchjazzy #AmberRoseChallenge

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

#AmberRoseChallenge….. looks like you have competition

A post shared by Mikayla (@mikaylaleroux800) on

Rosebud 😍 #AmberRoseChallenge a#amberroseslutwalk

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

My Baby! @inessacomedy #AmberRoseChallenge #amberroseslutwalk

A post shared by Amber Rose (@amberrose) on

https://www.instagram.com/p/BVLBtbcBoBs/?taken-by=amberrose