Melissa Lorin paita paljasti kaiken – vain teipinpala pelasti sensuurilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyisen bikinimalli Claudia Romanin ystävänä tunnetuksi tullut Melissa Lori ei ole vielä suomalaisille varmastikaan kovin läheinen tuttavuus. Hän julkaisee usein sosiaalisessa mediassa niin rohkeita valokuvia, että ne ainakin hipovat verkkopalvelujen sääntöjä. Nyt tuore kuva on malliesimerkki tällaisesta.

Melissa nähdään nyt nimittäin kuvassa, jossa hän on suunnannut illalliselle paidassa, joka paljasti kaiken sisältönsä. Tästä syystä mallikaunotar oli joutunut panemaan teipinpalat nänniensä peitoksi. Ilman niitä kuva olisi todennäköisesti poistettu sosiaalisesta mediasta ja Melissa ravintolasta.

Monissa kuvissaan Melissa Lori on viime aikoina nähty täysin tai ainakin osittain nakuna, mutta ainakin vielä hän saa julkaista somepalvelujen rajoja toistuvasti koettelevia kuviaan suosituissa somepalveluissa. Hän on koetellut somepalvelujen sääntöjen ja soveliaisuuden rajoja jo vuosien ajan ja siten saanut kerättyä itselleen suuren yli puolen miljoonan seuraajajoukon sosiaalisessa mediassa.