Muistatko Pippa Middletonin? Prinsessan siskolla tärkeä tehtävä syöpähoitojen keskellä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Walesin prinsessa Catherinella on syöpä. Kolmen lapsen äiti ja prinssi Williamin sisko luottaa kuitenkin vahvojen perhesiteiden auttavan syöpähoidoista selviytymisessä. Pippa Middleton on 42-vuotiaan prinsessan suurin tuki ja turva.

Kuninkaallinen Kate Middleton nousi dramaattisesti takaisin julkisuuteen videoviestillä, jossa hän ilmoitti olevansa kemoterapiassa. Lääkärit havaitsivat syövän hänen suuren vatsaleikkauksensa jälkeen tammikuussa. Kuninkaallinen kommentaattori Richard Fitzwilliams on nyt sanonut, että prinsessan perhesiteet ovat nyt ehdottoman tärkeitä.

– Middletonit ovat selvästi erittäin, erittäin tärkeä osa hänen ja Williamin elämää. Tällä hetkellä heidän läsnäolonsa on jopa ehdottoman ratkaisevaa. Sisarukset asuvat suhteellisen lähellä toisiaan, Fitzwilliams kommentoi The Sunille.

Kate ja kaksi vuotta nuorempi Pippa ovat jakaneet läheisen siteen aina. He jakoivat parikymppisinä asunnon Lontoon Chelseassa ja osallistuivat yhdessä Wimbledonin kaltaisiin tapahtumiin. Pippa ei elä julkisuudessa, mutta asuu entisen kilpa-aviomiehensä James Matthewsin ja heidän kolmen lapsensa kanssa lähellä kuninkaallisia.