Opiskelijatyttö juoksi alastomana Amsterdamissa – sai putkareissun sijaan rahaa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alastomuutta voidaan pitää paheksuttavana asiana etenkin yleisillä paikoilla. Todellisuudessa ihmisen peppunahka on samaa ihoa kuin mitä löytyy nenän päästä. Suomalaiset saunovat keskenään alastomina ilman eroottista vivahdetta, ja meille nakuna oleminen on luonnollisempaa kuin vaikkapa amerikkalaisille.

YouTube
YouTube

Vapaamielisessä Amsterdamin kaupungissa on tehty näyttävä tempaus, jossa Sabine-niminen naisopiskelija juoksi kaduilla ilman rihman kiertämää. Syykin on selvä, kun kerrotaan, että nainen voitti rohkealla viuhahduksellaan taloudellista tukea opiskeluitaan varten. Alastonjuoksun loppuun hän tekee suositun jäävesihaasteen.

Alastonjuoksua on käytetty yleensä tehokkaana kampanjoinnin keinona, jolloin edustamalleen asialle saa kertaheitolla enemmän huomiota. Sabine käänsi varmasti monen turistin katseet ja sai ihmetystä osakseen. Nainen on kuitenkin turvannut opiskelunsa seuraavaksi vuodeksi eteenpäin, joten viuhahtamista voidaan pitää fiksuna vetona.