Tältä Jonna Tervomaa näyttää nykyisin – kirjoittaa elämäkertaa Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Jonna Tervomaa työskentelee parhaillaan Yhdysvaltojen Illinoisissa omaelämäkerran parissa. Hän on työstänyt kirjaa useamman vuoden, mutta nyt hänen tavoitteenaan on kirjoittaa teos loppuun ja julkaisukelpoiseksi. Samalla hän nauttii Yhdysvalloissa alkaneesta kesästä.

– Työpisteeni on siirtynyt hetkeksi tänne. Yritän kovasti saada päätökseen aloittamani urakan. Omaelämäkerrallinen kirja alkoi syntyä jo yli kolme vuotta sitten. Välillä on pitänyt ottaa reippaita askeleita etäisyyttä. Mielenkiintoista. Vaikeaa. Joskus maantieteellinen etäisyys auttaa. Aika paljon on jo ehtinyt elämässä tapahtua ja silti kaikki hommat on ihan kesken!, Tervomaa kertoo Instagramissa.

Hän pääsee esiintymään yhdysvaltalaisen yleisön eteen. Keikka on Solid Sound -festivaaleilla toukokuun lopulla. Illinoisissa on myös alkanut kesä, minkä Tervomaa tuntee nahoissaan kuumana ja kosteana ilmavirtauksena.

– Fillmore + Jonna Tervomaa on ensimmäinen keikkani Yhdysvalloissa. Odotan sitä suurella innolla ja mielenkiinnolla. Tuntuu mahtavalta päästä sellaisen yleisön eteen, jolla ei ole hajuakaan, kuka olen tai mitä olen aiemmin tehnyt. Tiedättekö? Vähän kuin vieraassa kaupungissa kuljeskelu. Vapauttavaa.

– Lämpötila ja ilmankosteus tämän hetkisessä lymypaikassa pitää hiukset pörhöllään ja kehon lämpimänä. Laulu luistaa.