20 typerintä takapuolen tatuointia listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden ja vuosikymmenen lähestyessä kovaa vauhtia loppuaan, on erilaisten ihmisten ja seikkojen listauksissa saavutettu jo taso, joka voi häiritä herkimpiä. Alla olevan linkin takaa löytyviä kuvia ei suositella heikkohermoisille, sillä kyse on takapuolista.

Amerikkalainen CityRag-viihdejulkaisu on nimittäin rankannut järjestykseen varsin vapaalla otannalla kaksikymmentä typerintä takapuoleen otettua tatuointia. Mukana on niin miehiä kuin naisiakin. Katso kuvat tästä.

Typerimpien tatuointien aihepiirit ovat monipuoliset. Mukana on Star Wars ja Simpsonit -henkisiä tatuointeja siinä missä Yhdysvaltojen entisten presidenttien kasvokuvia sekä Hollywood-elokuvien ja vedonlyöntiyhtiöiden logoja. Hauskimmasta päästä ovat PacMan sekä Simpsoneiden sarjakuvamyyjä, joka haukkuu oman tatuointinsa.