Seksilelujen seuraava aste? Muniva dildo hämmentää

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mikäli haaveilet eroottisessa mielessä, että joku tai jokin munii sisääsi, on fetissin toteuttaminen nyt mahdollista. Primal Hardwere -yhtiö on tuonut markkinoille Ovipositors-nimisen seksivälineen, jonka avulla voi munia gelatiinista valmistettuja kuulia kehoon.

Pehmeitä gelatiinimunia voi asettaa ruumiinaukkoihin muukalaista muistuttavan Splorchin tai hyönteistä matkivan Bed Bugin avulla. Munivia dildoja on ollut seksivälinemarkkinoilla jo muutaman vuoden ajan, mutta ne ovat saavuttaneet suurempaa mediahuomiota vasta viime aikoina. Ozock-sivuston mukaan seksivälineet ovat syntyneet Alien-elokuvien innoittamina.

Liivatemunat hajoavat elimistössä lämmön ja lihasvoiman ansiosta. Ovipositorseja myyvän Primal Hardweren YouTube-kanavalla näytetään munien valmistusprosessi sekä seksivälineen toimintaperiaate. Seksiväline on saanut nimensä ovipositorista, mikä on useilta hyönteisnaarailta löytyvä munanasetin.