John Legend ja Chrissy Teigen menettivät syntymättömän poikansa: ”Tunnemme syvää kipua”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina ja kirjailijana tunnettu Chrissy Teigen odotti kolmatta lastaan muusikko John Legendin kanssa. Perheeseen oli määrä syntyä toinen poika, mutta nyt vanhemmat ovat ilmoittaneet hyvin surullisia uutisia. Chrissy Teigen sai keskiraskauden keskenmenon.

Chrissy Teigen joutui neljä päivää ennen keskenmenoaan sairaalaan. 34-vuotias tähti oli jo kuukauden ajan kärsinyt verenvuodosta, joka naisen mukaan johtui hänen heikosta istukastaan. Sunnuntaina tilanne oli kuitenkin pahentunut ja nainen siirretty kotona suoritetusta vuodelevosta sairaalaan.

Sairaalassa Chrissy Teigen päivitti faneilleen tilannetta ja kertoi, että vauvalla on kaikki hyvin verenvuodosta huolimatta. Verenvuotoa ei pystytty hillitsemään, minkä vuoksi tähti sai useita verensiirtoja. Ne eivät kuitenkaan lopulta riittäneet ja vauvan tila heikkeni.

Chrissy Teigen ja John Legend menettivät syntymättömän poikansa noin puolessa välissä raskautta. ”Olemme shokissa ja tunnemme syvää kipua”, Teigen kirjoitti Instagram-kanavallaan kuvaan, jossa hän pitelee elotonta Jack-poikaa sylissään. Avioparilla on myös neljävuotias tytär Luna ja kaksivuotias poika Miles.

https://www.instagram.com/p/CFyWQLWpJ3u/