Michael Jacksonin siskontytärtä puukotettiin seitsemän kertaa – poliisi pidätti 22-vuotiaan naisen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Michael Jacksonin siskontytär on joutunut väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi. Ennestään tuntematon nainen puukotti Yasmine Jacksonia useita kertoja Las Vegasissa. Välikohtaus tapahtui 30. toukokuuta Jacksonin kodin lähellä. Nainen oli lähtenyt jahtaamaan hoitajana työskentelevää Jacksonia ja puukottanut häntä seitsemän kertaa huutaen samalla rasistisia solvauksia.

Poliisi on sittemmin pidättänyt 22-vuotiaan Angela Bonellin murhayrityksestä ja viharikoksesta epäiltynä, uutisoi Page Six.

– Tämä nainen jahtasi ja alkoi puukottamaan minua. Hän kertoi tekevänsä niin koska olen n***ri ja se oli ainoa asia mitä kuulin joutuessani puukotetuksi. En voi kääntää niskaani ja pelkään olla yksin, Yasmin Jackson kirjoitti Instagramissa jaettuaan graafisia kuvauksia saamistaan haavoista.

Yasmine Jacksonin äiti on Joh’Vonnie Jackson, Jacksonien veljesten niin kutsuttu salattu sisko. Joh’Vonnie syntyi Jacksonien perheen patriarkan, Joe Jacksonin ja hänen sihteerinsä Cheryle Terrellin salasuhteen seurauksena.

 

https://www.instagram.com/p/CA1yOz0nUWK/