Kuolemansairas Shannen Doherty myy omaisuuttaan – käyttää rahat muistojen keräämiseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beverly Hills 90210 -sarjassa näytellyt Shannen Doherty on sairastanut vuosikausien ajan rintasyöpää, joka on levinnyt aivoihin ja luustoon. Doherty on nyt tehnyt suuren päätöksen ja aikoo myydä kiinteän omaisuutensa. Hän haluaa käyttää rahat viimeisten muistojen kerryttämiseen läheistensä kanssa.

Omaisuuden realisoiminen tekee myös käytännön asiat helpommaksi hänen äidilleen Shannenin kuoleman jälkeen. Rahat nainen aikoo käyttää hauskojen matkojen tekemiseen. tämä kuolee, ja hän käyttää rahoilla hauskoja matkoja, jotta pariskunta voisi tehdä muistoja yhdessä.

– Tällä hetkellä äitini on ykkösprioriteettini. Tiedän, että hänelle tulee vaikeaa, jos kuolen ennen häntä. Koska se tulee olemaan vaikeaa, haluan tehdä asioista nyt jo helpompia. Hänellä ei saa olla liikaa asioita hoidettavanaan, Shannen Doherty kertoi Let’s Be Clear -podcastissaan.

Hän kuitenkin myöntää, että Tennesseessä sijaitsevasta tilasta luopuminen on vaikeaa. Hänen unelmanaan oli kunnostaa ja muuttaa paikka hevosten suojeluyksiköksi. Shannen joutuu nyt luopumaan unelmastaan. Hän kuitenkin ymmärtää, että kiinteistön myyminen tuo eräänlaisen rauhan tunteen, kun hän myy omaisuutensa ja rahoittaa sen avulla ikimuistoisia matkoja äidilleen ja itselleen.

– Voin tehdä muistoja ihmisten kanssa, joita rakastan.

Shannen Dohertylla on 2-5 vuotta elinaikaa.