Vanderpump Rules -sarjan kulisseissa kuohuu – naistähdet riidoissa keskenään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin esitetyssä Vanderpump Rules -televisiosarjassa mukana oleva laulaja ja näyttelijä Lala Kent on tullut ohjelmassa tutuksi räväkällä olemuksellaan ja tempperamenttisuudellaan. Nainen sai sarjan kuvausten aikana myös esikoisensa Oceanin hänen ex-miehensä Randall Emmettin kanssa.

Lala Kent odottaa tällä hetkellä toista lastaan ja on yrittänyt elää rauhallisempaa ja seesteisempää elämää ainakin mitä tulee naisen ihmissuhteisiin. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Lala Kent on katkaissut välit sarjan kahteen naistähteen, Ariana Madixiin ja Katie Maloneyyn.

Lala Kent on lopettanut Madixin ja Maloneyn seuraamisen Instagramissa, mikä on Maloneyn mukaan hänellekin tullut pienoisena yllätyksenä. Scheana Shay pohti Us Weekly -haastattelussa, että syy välien katkaisemiseen löytyy tuotantokauden Reunion-jaksojen kuvauksista.

Ilmeisesti Lala Kent oli sitä mieltä, että Katie Maloney ja Ariana Madix eivät puhuneet sarjan tähtien jälleennäkemisessä erinäisistä tapahtumista totta. Tällä hetkellä he eivät siis ole tekemisissä keskenään. Fanit odottavat nyt mielenkiinnolla tulevia Reunion-jaksoja ja sitä mitä niissä tulee tapahtumaan.