Lapsesta pääsevä ääni ihmetyttää – karjuu kuin suuri leijona

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan sosiaalisessa mediassa leviävät viraalihiteiksi hauskat ja hämmästyttävät videot, joilla lapset ja lemmikit tekevät jotain hauskaa tai esittelevät taitojaan. Tällä kertaa TikTokissa on lähtenyt leviämään video, jolla pikkutyttö ääntelehtii kuin leijona.

TikTokissa on rileykayscott-niminen kanava, jossa seurataan Amy-äidin elämää kahden tyttären kanssa. Tällä kertaa videoiden tähtinä toimii perheen vanhempi tyttö Riley, joka esittelee opettelemaansa leijonan karjuntaa.

RIley esitteli leijonan karjuntaa videolla, jossa hän kuuli pääsevänsä valitsemaan itselleen eläinteemaista pukua. Osa kommentoijista ei uskonut, että karjunta tulee oikeasti tytöstä, minkä vuoksi lapsi joutui todistelemaan taitoaan seuraavalla videolla. Se lähtikin leviämään nopeasti viraaliksi ja videolla on tällä hetkellä noin 13 miljoonaa katselua TikTokissa.

@rileykayscott Replying to @gemma she has always been crazy good at animal sounds 😅🦁 #motheranddaughter #motherdaughter #daughter #momsoftiktok #mumlife #mumsoftiktok #momlife #foryou #fyp ♬ original sound – Riley & Amy