Playboy jäi kakkoseksi – nyt lehden täydeltä 3D-nakukuvia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka Playboy-lehti teki historiaa julkaisemalla lehtensä keskiaukeaman kolmiulotteisena versiona. Lukijat saivat lehden mukana katseluun tarvittavat lasit. Nyt kolmiulotteisuudesta on tullut alalla varsinaien buumi.

Playboy-lehden kesäkuun numerossa Playboy Playmate of the Year, povipommi Hope Dworaczyk, poseerasi rinnat paljaana. Nyt brittiläinen kilpailija Nuts-lehti on pannut paremmaksi ja julkaissut kokonaisen erikoisnumerollisen pelkästään 3D-kuvia. Lehden sivuilla nähdään lukisia muodokkaita povipommeja kolmiulotteisina.

Pian Playboy-lehden 3D-keskiaukeaman julkaisemisen jälkeen sai ensi-iltansa myös ensimmäinen kolmiulotteinen pornoelokuva Kama-Sutra. Kyseessä on Mark Dorcelin tuottama ja Brigitte Lahaien tähdittämä elokuva. Siitä kertoneen Gizmodo-julkaisun mukaan elokuvaohjaaja Woody Allen suositteli 3D-tekniikan käyttämistä erityisesti aikuisille tarkoitettuihin elokuviin.

– Pidän 3D-elokuvista, koska kolmiulotteinen nainen näyttää paremmalta. En näe sitä tarpeelliseksi omissa elokuvissani, mutta Playboylle se voisi olla täydellinen, Woody Allenin kerrotaan hehkuttaneen.