Pariskunnan petos paljastui: Askartelivat miljoonan dollarin voittoarvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Floridalaista pariskuntaa syytetään jokseenkin erikoisesta rikoksesta. 32-vuotias nainen ja 36-vuotias mies olivat viranomaisten mukaan yrittäneet lunastaa miljoonan dollarin voittosummaa Florida Lottery -lottovirastosta tekaistulla voittoarvalla. Se koostui todellisuudessa kahdesta erillisestä arvasta.

– Joku oli ajatellut, että he voisivat ottaa kaksi arpaa, yhdistää ne puolivillaisesti toisiinsa ja väittää voittaneensa miljoona dollaria, Floridan Escambian seriffi Chip Simmons kuvaili CBS-uutissivustolle.

Lottoviraston työntekijät tunnistivat huijausyrityksen heti. Kumpikaan huijauksessa käytetyistä arvoista ei oikeuttanut minkäänlaiseen voittoon. Nainen oli kuitenkin jo ehtinyt allekirjoittaa valaehtoisen sopimuksen, jossa hän vannoi arvan olevan aito ja tiedosti mahdolliset seuraukset valehtelusta kiinni jäädessään.

– Sekä lottoviranomaisille että meille oli selvää, että hän oli käyttänyt kahta erillistä arpaa. Arvan etupuolella oli eri sarjanumero kuin takapuolella. Arpa kyllä tarkistetaan, jos väität voittaneesi miljoona dollaria, Simmons totesi.